Se lansează o nouă criptomonedă! Acţiunile companiei-gigant din spatele ei s-au DUBLAT după anunţ

Postat la 10 ianuarie 2018 648 afişări

Acţiunile Kodak s-au dublat după ce fosta companie de echipament fotografic a anunţat că va lansa Kodakcoin, o criptomonedă care să permită fotografilor şi agenţiilor un control sporit asupra drepturilor intelectuale ale fotografiilor.

Se lansează o nouă criptomonedă! Acţiunile companiei-gigant din spatele ei s-au DUBLAT după anunţ

Anunţul companiei vinee pe fondul interesului tot mai mare al investitorilor pentru monedele virtuale ăi tehnologia ce le însoţeşte.

Kokak, care în urmă cu ani era sinonimul pentru filmul fotografic, a ieşit din faliment în 2013, după ce a vândut o mare parte din patentele pe care le deţinea companiilor Apple şi Microsoft. Compania se concentrează acum pe fotografie digitală şi tipărit.

Acţiunile companiei au crescut la New York de la 3,70 dolari la 6,80 dolari, stabilind valoarea de piaţă a companiei la 289,5 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.