Se dau 200 de euro de persoană! Lista beneficiarilor a fost publicată recent

Postat la 06 iulie 2023 240 afişări

Se dau 200 de euro de persoană! Lista beneficiarilor a fost publicată recent

Veşti bune pentru mii de tineri din România după ce s-a aflat că se dau 200 de euro de persoană, un ajutor important care vine în sprijinul persoanelor aflate în nevoie! Mai mult, lista beneficiarilor a fost publicată recent, astfel că se ştie cine se va putea bucura de această sumă pentru a-şi cumpăra calculator.

Se dau 200 de euro de persoană

În prezent, peste 2.000 de elevi şi studenţi din România vor primi bani anul acesta pentru a-şi cumpăra un calculator nou, conform unui ordin apărut marţi în Monitorul Oficial, ce conţine lista nominală a beneficiarilor programului Euro 200.

Mai mult, regulile acordării ajutorului financiar de 200 de euro, destinat achiziţiei de calculatoare noi, au fost modificate în mai, astfel încât mai mulţi elevi şi studenţi să poată beneficia de banii de la stat.

Practic, s-a stabilit atunci dublarea plafonului venitului brut lunar pe membru de familie ce permite participarea în programul ce se desfăşoară de circa 20 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beneficiari,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.