Se construieşte un nou stadion în România, într-un oraş fără echipă măcar în Liga 3. Va avea 10.000 de locuri

Postat la 01 martie 2018 474 afişări

După Alexandria şi Turnu Măgurele, încă un oraş din România, de culoare politică tot roşie, va avea în viitorul apropiat un nou stadion, cu toate că nu are echipă de fotbal nici măcar la nivelul Ligii 3. Construcţia pe care o va face Compania Naţională de Investiţii (CNI) va fi amplasată pe locaţia actualei principale arene din Slatina şi va avea 10.000 de locuri.

Se construieşte un nou stadion în România, într-un oraş fără echipă măcar în Liga 3. Va avea 10.000 de locuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a declarat că CNI va constui la Slatina un stadion modern de 10.000 de locuri, în acest sens fiind deja obţinute primele documente pentru demararea lucrărilor.

 

„Avem în intenţie să construim un stadion la Slatina. Am demarat primele documente pentru această investiţie, prin CNI. Stadionul va avea în jur de 10.000 de locuri, proiectarea şi toate studiile le face Compania Naţională de Investiţii. Noua investiţie va fi pe amplasamentul actualului stadion «1 mai»”, a declarat, citat de ziarul local din Slatina Gazeta nouă, Marius Oprescu.

 

Stadionul ”1 Mai” din Slatina a fost inaugurat în anul 1924 şi are 12.000 de locuri. Ultima renovare parţială de care a avut parte a avut loc între anii 2008-2009, atunci când la tribuna I au fost montate scaune.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.