Se apropie iarna. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în luna noiembrie

Autor: Petru Mazilu Postat la 28 octombrie 2022 101 afişări

Meteorologii au anunţat că în luna noiembrie, în România, vremea nu va avea evoluţii spectaculoase. În prima parte a lunii, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale, iar ulterior vor ajunge la mediile obişnuite. Nici precipitaţiile nu vor fi în cantităţi foarte mari.

Se apropie iarna. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în luna noiembrie

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în săptămâna 31 octombrie – 07 noiembrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 07 noiembrie – 14 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 14 noiembrie – 21 noiembrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cele normal.

În săptămâna 21 noiembrie– 28 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la munte, în centru, sud şi est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, precizează meteorologii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
noiembrie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.