Scurgere de amoniac dintr-o conductă din Mexic: Patru morţi şi 1.500 de persoane evacuate

Postat la 21 august 2013 40 afişări

Patru persoane au murit, alte 15 au fost intoxicate, în timp ce 1.500 au fost evacuate după o scurgere de amoniac dintr-o conductă a companiei publice Petroleos Mexicanos (Pemex) într-o zonă rurală din statul Oaxaca (Mexic), au anunţat marţi autorităţile.

Scurgere de amoniac dintr-o conductă din Mexic: Patru morţi şi 1.500 de persoane evacuate

 Muncitorii care lucrau la extinderea unui drum au lovit din greşeală conducta cu o maşină grea şi au creat o breşă în interiorul acesteia, a declarat presei directorul Protecţiei civile din Oaxaca, Manuel Maza, care a precizat că patru persoane au murit după ce "s-au intoxicat cu amoniac".

Conducta transportă amoniac din oraşul Cosoleacaque, în statul Veracruz (sud-est), către Salina Cruz în statul Oaxaca, iar accidentul s-a produs la nivelul satelor Matias Romero şi Barrio La Soledad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scurgere-de-amoniac-dintr-o-conducta-din-mexic-patru-morti-si-1-500-de-persoane-evacuate-11263668
11263668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.