Scrisoarea şefului Raiffeisen către Moş Nicolae: Calităţile pe care ar trebui să le aibă viitorul guvern al României

Postat la 07 decembrie 2012 52 afişări

Preşedintele Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, a publicat, pe blogul său, o listă de dorinţe adresată lui moş Nicolae, cu calităţile pe care ar trebui să le aibă viitorul guvern al României, printre care figurează curajul, credibilitatea, stabilitatea şi respectul pentru cetăţean.

Van Groningen şi-a amintit de perioada când era copil în Olanda şi obişnuia să îi scrie lui moş Nicolae, iar toţi membrii familiei îşi puneau cizmuliţele în faţa şemineului. De acolo în mod sigur nu lipsea lista de dorinţe, dar şi un morcov pentru calul alb al moşului.

Bancherul mărturiseşte că, deşi nu mai face demult liste pentru moş Nicolae, a fost stârnit în ultima perioadă de întrebările din interviuri şi conferinţe privind priorităţile care ar trebui să fie pe masa noului guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moş Nicolae,
Raiffeisen,
Scrisoare
/actualitate/scrisoarea-sefului-raiffeisen-catre-mos-nicolae-calitatile-pe-care-ar-trebui-sa-le-aiba-viitorul-guvern-al-romaniei-10376421
10376421
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.