Scrisoare deschisă adresată primarului Gabriela Firea pentru dărâmarea zidului Parlamentului

Postat la 22 august 2016 376 afişări

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi i-a adresat, luni, o scrisoare deschisă primarului Capitalei, Gabriela Firea, cerându-i să susţină proiectul "Marii Grădini Centrale a Bucureştiului" pentru ca Zidurile Parlamentului să fie dărâmate la inaugurarea Catedralei Neamului.

Scrisoare deschisă adresată primarului Gabriela Firea pentru dărâmarea zidului Parlamentului

 "Vă adresez această scrisoare deschisă pentru a vă propune în mod public să vă asumaţi şi să susţineţi proiectul Marii Grădini Centrale a Bucureştiului, care presupune ca zona din jurul Palatului Parlamentului să fie redată cetăţenilor prin integrarea sa într-un circuit verde care să cuprindă Casa Academiei şi Parcul Izvor", afirmă deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, în scrisoarea publică pe care i-o adresează primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ovidiu Raeţchi susţine că proiectul trebuie demarat urgent, invocând demersurile juridice complicate şi necesitatea de a amenaja şi împăduri zona.

Liberalul susţine că proiectul Marii Grădini Centrale a Bucureştiului ar integra nu mai puţin de 35 de hectare în circuitul verde al Capitalei, crescând spaţiul verde pe cap de locuitor şi asigurând un spaţiu semnificativ pentru evenimente culturale şi de divertisment.

"Oriunde în Occident, Parlamentul nu este izolat de restul oraşului, ci localnicii, turiştii, se pot plimba nestingheriţi în proximitatea sa", susţine Raeţchi.

Deputatul PNL îi solicită Gabrielei Firea o întâlnire de lucru, propunându-i să lase deoparte "distanţele politice" aşa cum şi primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, a făcut.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.