Schwartzenberg: Ghiţă a încercat fraudulos să folosească Realitatea pentru a-şi face propriul post TV

Postat la 07 octombrie 2011 17 afişări

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anunţat vineri că avocaţii lui depun "multiple plângeri penale" la adresa lui Sebastian Ghiţă, care a încercat "fraudulos" să utilizeze angajaţii, sigla, licenţa, studiourile şi echipamentele Realităţii "pentru a naşte fără niciun drept" alt post TV.

Într-o scrisoare transmisă, vineri, către personalul Realitatea Media şi MEDIAFAX, Elan Schwartzenberg rezumă situaţia de la Realitatea spunând: "Plastic vorbind, am cumpărat un autobuz şi mă uit siderat cum fostul şofer (dat deja afară) încearcă să fugă cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot şi cu bagajele tuturor şi cu banii încasaţi pe bilete, fără să înţeleagă că mai devreme decât înţelege el urmează un final dezastruos!".

În plus, Elan Schwartzenberg precizează că deţine în nume propriu 92% din acţiunile Realitatea Media. "Tranzacţia este irevocabilă; pentru cei care au avut curiozitatea (colegi din presă sau reprezentanţi ai unor «instituţii»), acest fapt apare negru pe alb la Registrul Comerţului din Cipru şi, de asemenea, este vizibil că nu există vreo ipotecă sau orice alt fel de gaj sau condiţionare pe acţiunile mele", spune Elan Schwartzenberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TV,
Schwartzenberg,
Ghiţă,
Realitatea
/actualitate/schwartzenberg-ghita-a-incercat-fraudulos-sa-foloseasca-realitatea-pentru-a-si-face-propriul-post-tv-8845979
8845979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.