Schimbări majore privind PENSIILE! Ministrul Muncii a dat vestea cea mare

Postat la 28 august 2023 1117 afişări

Schimbări majore privind PENSIILE! Ministrul Muncii a dat vestea cea mare

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a participat zilele acestea la mai multe întruniri, venind cu o serie de decizii importante care vizează Casele teritoriale de Pensii. Astfel, acestea au impact direct pentru 10 milioane de români, fie că sunt pensionari sau angajaţi.

Ministrul Muncii anunţă schimbări pentru milioane de pensionari

Casele teritoriale de Pensii gestionează aproximativ 10 milioane de beneficiari în România, iar autorităţile vor evalua necesarul de resurse pentru îmbunătăţirea activităţii acestor instituţii, a transmis ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu, pe pagina de Facebook a instituţiei pe care o conduce.

„Casele teritoriale de Pensii gestionează circa 10.000.000 de beneficiari. Vom face în perioada următoare o evaluare a necesarului de resurse, inclusiv cea umană, deoarece îmi doresc îmbunătăţirea activităţii Casei de Pensii, la fel ca şi a celorlalte instituţii ale Ministerului Muncii. Acest lucru este cu atât mai important cu cât pensiile reprezintă un punct esenţial în PNRR şi lucrăm la o reformă a sistemului de pensii pentru a putea atrage fondurile europene pe care România le merită”, a explicat ministrul Muncii, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o, vineri, cu directorii caselor teritoriale de pensii şi cu conducerea naţională a Casei de Pensii.

Casa de Pensii este una dintre cele mai importante şi mai accesate instituţii din România, iar ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, şi-a declarat sprijinul total pentru îmbunătăţirea activităţii acesteia, se mai arată în formarea respectivă.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministrul muncii,
pensii,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.