Schimbări la vârful TVR. Televiziunea publică va avea separat un preşedinte al Consiliului de Administraţie şi un director general - SURSE

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 martie 2021 59 afişări

Televiunea Română va avea un preşedinte al Consiliului de Administraţie şi un director general, au decis liderii coaliţiei de guvernare, potrivit unor surse politice.

Schimbări la vârful TVR. Televiziunea publică va avea separat un preşedinte al Consiliului de Administraţie şi un director general - SURSE

„Se separă funcţiile la TVR, de preşedinte al CA (Consiliul de Administraţie - n.r.) şi director general. Urmează să fie stabilite atribuţiile fiecăruia. Asta pentru reformarea TVR. Desigur, trebuie modificată şi legea de organizare şi funcţionare a televiziunii române şi deja există un grup de lucru care lucrează în acest sens”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Potrivit surselor citate, liderii coaliţiei vor ca în două săptămâni legea de organizare şi funcţionare a TVR să fie modificată.

De asemenea, un alt subiect al şedinţei liderilor coaliţiei s-a referit la Avocatul Poporului

„Trebuie să fie o personalitate credibilă, agreată de coaliţie. Nu e miză să fie de la un partid”, au conchis sursele citate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tvr,
avocatul poporului,
coaliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.