Schimbări la Pizza Hut

Autor: Ioana Matei Postat la 15 aprilie 2013 46 afişări

PHD România, serviciul de furnizare de produse la pachet sau prin livrare la domiciliu al Pizza Hut devine din luna aprilie Pizza Hut Delivery.

Schimbări la Pizza Hut

„Procesul de rebranding are ca scop apropierea clienţilor de un brand pe care îl apreciază deja foarte mult: Pizza Hut. Noul nume sub care ne prezentăm comunică imediat consumatorilor că suntem Pizza Hut, în varianta delivery”, explică Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

O dată cu procesul de rebranding, Pizza Hut Delivery are o nouă platformă online - www.pizzahutdelivery.ro, unde consumatorii pot găsi toate ofertele şi informaţii despre produse. Noua pagină web prezintă o serie de îmbunătăţiri, precum optimizarea pentru mobil şi o interfaţă foarte prietenoasă, care facilitează plasarea comenzii online.

Pizza Hut Delivery este un concept care furnizează produse numai la pachet şi prin livrare la domiciliu, nu în restaurant.

Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi 2 în provincie, în Iaşi şi Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimbari-la-pizza-hut-10747232
10747232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.