Schimbări la conducerea Vodafone România. Cine va fi noul director financiar al companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 20 septembrie 2019 67 afişări

Schimbări la conducerea Vodafone România. Cine va fi noul director financiar al companiei

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca director financiar şi membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său. 

Marius Corcoman are o experienţă vastă, atât pe plan local, cât şi în Elveţia unde a petrecut ultimii şase ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziţia de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodată, a deţinut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România, precum şi în alte companii importante de pe piaţă, ca Bunge şi Unilever.

Marius Corcoman deţine o diplomă în economie la Universitatea din Timişoară, precum şi o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
vodafone,
director financiar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.