Schimbări în conducerea Ursus Breweries. Cine e noul preşedinte al grupului

Autor: Andra Stroe Postat la 29 aprilie 2021 160 afişări

Schimbări în conducerea Ursus Breweries. Cine e noul preşedinte al grupului

Paul Barnett a fost numit preşedinte al Ursus Breweries, poziţie pe care o va ocupa din luna iunie 2021. În acelaşi timp, Dragoş Constantinescu este promovat în rolul de Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia şi Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

Noul preşedinte al companiei aduce cu sine o experienţă comercială vastă dobândită în roluri precum vice-preşedinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, şef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveţia), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) şi numeroase alte poziţii din departamentele de vânzări, deţinute în cadrul companiilor Johnson & Johnson şi Nestlé în Australia. El a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă), poziţie din care a condus cu succes afacerile de export şi a contribuit la creşterea acestora.

În cel mai recent rol al său, Transformation Director Europe, Paul Barnett a construit şi implementat agenda de transformare a grupului Asahi Europe & International.

După mai bine de doi ani în rolul de Preşedinte al Ursus Breweries şi Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoş Constantinescu este promovat ca Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia şi Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International. Dragoş a avut o contribuţie semnificativă la creşterea operaţiunilor Ursus Breweries, cu rezultate foarte bune, care au consolidat statutul de lider de piaţă chiar şi într-o perioadă dificilă şi atipică, precum cea din ultimul an.

El s-a alăturat companiei Ursus Breweries în 2019, după o carieră de 16 ani în cadrul British American Tobacco, timp în care a ocupat diverse funcţii, toate pe plan internaţional. A lucrat în cadrul diviziei de export BAT din Amsterdam, a avut funcţii de conducere la nivel naţional şi regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia şi Polonia. De asemenea, a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi Ţările Baltice, acoperind diviziile Commercial şi Electronic Cigarettes din aceste pieţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
ursus breweries,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.