Schimbări în conducerea Blue Air. Cine este noul director general al companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 06 mai 2019 133 afişări

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, anunţă numirea în funcţia de Director General a Oanei Petrescu.

Schimbări în conducerea Blue Air. Cine este noul director general al companiei

Oana Petrescu îi urmează lui Marius Puiu care, din septembrie 2018 a ocupat funcţia de CEO interimar. Ea s-a alăturat echipei Blue Air în ianuarie 2018, ca Chief Financial Officer in-terimar şi turnaround manager, având 28 de ani de experienţă în finanţe, IT şi management comercial, cu rezultate excepţionale în creşterea performanţelor operaţionale şi financiare ale companiilor pentru care a lucrat.

Anterior, Oana Petrescu a fost partener de audit, risc adviso-ry şi consultanţă la Arthur Andersen, Ernst & Young şi Deloitte şi a ocupat funcţia de vicepreşedinte executiv la Banca Comercială Română după privatizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
anunt,
companie aeriana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.