Schimbarea la faţă a Rompetrol: cum ar putea arăta toate benzinăriile companiei în doi ani de zile?

Postat la 26 februarie 2013 28 afişări

Benzinăria Rompetrol din Mogoşoaia s-a transformat de ceva vreme într-un laborator în mărime naturală unde al doilea cel mai mare jucător din piaţa de carburanţi locală experimentează modul în care ar trebui să arate în viitor punctele de alimentare ale grupului petrolier. Când conceptul va fi definitivat, schimbarea se va aplica la nivelul întregii reţele şi va include şi cele 150 de noi benzinării pe care Rompetrol la va deschide în România în termen de cinci ani de zile.

"În România încercăm o reîmprospătare a elementelor vizuale. Nu este niciun secret că am ales benzinăria de la Mogoşoaia care este ca un laborator de lucru. Este un laborator de lucru în mărime naturală. Nu am ajuns la o concluzie privind modul final în care ar trebui să arate rebrandingul staţiilor Rompetrol. Vrem să schimbăm ambianţa, vrem altă combinaţie a culorilor, un mod diferit de comunicare a preţu rilor şi serviciilor. Îm prospătare, nu schimbare. Odată identificat, conceptul va fi aplicat la nivelul în tregii reţele Rom petrol. Dacă se va ajunge la concluzie, proiectul va fi implemetat în următorii 2-3 ani la nivelul întregii reţele", spune Titov Buzescu, consilierul directorului general al grupului Rompetrol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rompetrol,
Schimbare,
benzinări
/actualitate/schimbarea-la-fata-a-rompetrol-cum-ar-putea-arata-toate-benzinariile-companiei-in-doi-ani-de-zile-10604917
10604917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.