Schimbare la vârful Lidl, liderul comerţului alimentar din România: Marco Giudici preia din noiembrie conducerea businessului, în urma plecării lui Frank Wagner din companie

Autor: Cristina Bellu Postat la 23 iulie 2021 70 afişări

Schimbare la vârful Lidl, liderul comerţului alimentar din România: Marco Giudici preia din noiembrie conducerea businessului, în urma plecării lui Frank Wagner din companie

Discounterul german Lidl, liderul comerţului alimentar din România, anunţă că Marco Giudici va prelua poziţia de CEO al companiei începând cu data de 1 noiembrie 2021, în urma plecării Frank Wagner, cel care deţinea această poziţie din decembrie 2015.

Marco Giudici s-a alăturat Grupului Lidl în anul 2013, în Italia.

Între 2015 şi 2018, a ocupat poziţia de Director Naţional de Achiziţii si Marketing şi membru al Consiliului de Conducere al Lidl România.

(Sursa foto: linkedin)

Ulterior, şi-a continuat activitatea în cadrul sediului central al Grupului Lidl, fiind responsabil pentru divizia de marketing, strategii promoţionale şi category management la nivel de grup.

Discounterul german Lidl a devenit liderul comerţului alimentar din România la zece ani de la intrarea oficială pe piaţă prin preluarea Plus Discount. Nemţii au terminat anul trecut cu afaceri de 12,86 mld. lei, după o creştere de 32% în 2020, anul pandemiei.

Astfel, compania a devenit numărul unu în piaţa de profil depăşind Kaufland, companie-soră, parte a aceluiaşi grup Schwartz. Kaufland a încheiat anul trecut cu afaceri de 12,83 mld. lei, plus 7,4%.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.