Scandalul Schengen-Austria. Companiile subordonate Ministerului Transporturilor îşi mută conturile de la BCR

Autor: Roxana Rosu Postat la 13 decembrie 2022 128 afişări

Scandalul Schengen-Austria. Companiile subordonate Ministerului Transporturilor îşi mută conturile de la BCR

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: Mai multe companii de stat, precum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Administraţia Porturilor Constanţa sau Aeroporturi Bucureşti au decis să închidă conturile deschise la bănci cu acţionariat austriac şi să se mute la CEC Bank

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că mai multe companii din subordinea ministerului, precum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Administraţia Porturilor Constanţa sau Aeroporturi Bucureşti au decis să închidă conturile deschise la bănci cu acţionariat austriac, cum este cazul BCR, şi să se mute la CEC Bank.

”Au anunţat o intenţie şi o vor face. Nu doar CNAIR, ci şi altele din subordinea ministerului. Vorbim de Administraţia Porturilor Constanţa, de Aeroporturi Bucureşti. Au spus că au găsit condiţii mai bune la CEC. E o explicaţie cât se poate de simplă”, a declarat Grindeanu.

Ministrul a participat astăzi la inaugurarea staţiei de metrou Tudor Arghezi din sectorul 4 al Bucureştiului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
anunt,
minister,
administratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.