SCANDALUL provocat de senatorul cu dureri de burtă, la spitalul din Suceava, ca să fie transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Postat la 24 mai 2019 318 afişări

Senatorul care a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul de la Suceava deşi medicii au i-au spus că nu are nimic grav a ameninţat doctorii de la spital, iar aceştia i-ar fi dat şi maşinile lor private ca să scape de „mofturile lui”, spune managerul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

SCANDALUL provocat de senatorul cu dureri de burtă, la spitalul din Suceava, ca să fie transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Managerul Spitalului de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Râmbu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că senatorul Virginel Iordache, internat săptămâna trecută în spital cu enteroviroză, i-a ameninţat şi presat pe medici să solicite elicopter SMURD pentru a fi transfertat la Bucureşti şi că acesta nu a avut un comportament adecvat poziţiei sociale pe care o are.

Senatorului i s-a propus transferul cu o ambulanţă cu medic, însă a refuzat şi medicii au solicitat elicopter, cererea fiind aprobată de Centrul de Coordonare pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

„A venit senatorul cu anumite simptome, cu ameţeli... A fost internat la noi, într-o primă fază la reumatologie, avea simptome care indicau aşa ceva, apoi a fost preluat la secţia de boli infecţioase. A fost diagnosticat, i s-au făcut nişte analize mai cu voie, mai fără voie, chiar şi un computer tomograf. I s-a spus <domnule, ai enteroviroză şi un mic bloc care este atipic>, s-a aplicat tratamentul, dar el a tot insistat să meargă mai departe, pentru că aceasta este cultura românului, ei cred că mai departe e mai grozav... A tot insistat să fie transferat la Balş (n.n. Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş din Bucureşti), s-a discutat cu Balşul, i-a acceptat transferul. Dânsul a refuzat transferul cu ambulanţa şi a solicitat elicopter. Cum este?! Pacientul nostru, stăpânul nostru! Noi am solicitat mai departe, transmiţând diagnosticul pe care îl are. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
spital,
suceava,
elicopter

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.