Scandalul pe tema poluării în Bucureşti. Firea îi cere demisia lui Alexe: Induce panică în rândul populaţiei

Postat la 09 ianuarie 2020 85 afişări

Scandalul pe tema poluării în Bucureşti. Firea îi cere demisia lui Alexe: Induce panică în rândul populaţiei

Primarul general, Gabriela Firea, îi cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, catalogându-l drept „incompetent”, după ce a „indus panică în rândul populaţiei”, prin afirmaţiile recente legate de poluarea din Capitală, în care recomanda cetăţenilor să poarte măşti de protecţie.

„Mnistrul PNL al mediului minte! Pe cine vrea să sperie şi să alunge din marile oraşe ale ţării?

Pe cetăţeni, pe oficialii străini, pe turişti, pe incestitori? Penelistul specializat în tocat banii europeni în firme de apartament pentru protejarea a trei şerpi vrea să determine relocarea tuturor afacerilor în Budapesta sau la Sofia?

Vrea să rămână cetăţenii români fără locuri de muncă? Statul - şi incompetentul Domn Câţu -, fără taxele şi impozitele încasate de la multinaţionale? În serviciul cui este ministrul PNL al mediului când minte că în Bucureşti oamenii trebuie să poarte masca de protecţie şi că se respiră otravă!?”, scrie Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

Primarul general continuă şi îi cere demisia lui Alexe pentru „acest atentat la siguranţă cetăţenilor”.

„În marile aglomerări urbane din ţară există poluare, sunt anumite ore şi zile în care se depăşesc valorile admise - e o realitate pentru care avem toţi o răspundere, şi guvernul, şi autorităţile locale. Dar a exagera abuziv, a induce panică în populaţie, şi a introduce acest subiect în bătălia politică este foarte grav, nu doar imoral”, a adăugat sursa citată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
demisie,
panica,
poluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.