Scandalul de Volkswagen se extinde: Ford este investigat penal, în urma problemelor legate de emisiile de CO2

Autor: Raluca Nicolae Postat la 27 aprilie 2019 71 afişări

Compania auto Ford este investigată penal privind modul în care certifică emisiile de dioxid de carbon ale vehiculelor sale, informează BBC.

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a luat măsuri după ce Ford a avertizat Agenţia de Protecţie a Mediului din Statele Unite asupra potenţialelor probleme, în februarie.

Ford a declarat că problema emisiilor nu implică folosirea programului fraudulos care a fost în centrul scandalului în care a fost implicată compania Volkswagen, în 2015.

Volkswagen a fost acuzat că a folosit software-ul pentru a falsifica testele privind emisiile de dioxid de carbon.Testarea emisiilor în Statele Unite este compusă din două părţi: testarea pe şosele şi modelarea pe calculator, care este transmisă autorităţilor de reglementare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EMISII DE CO2,
TESTARE,
FORD

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.