SCANDAL nou la Spitalul unde bolnavii erau încurajaţi să întreţină relaţii sexuale: Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie

Postat la 11 aprilie 2019 324 afişări

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a început o anchetă internă după o bătaie care a avut loc la psihiatrie, între un infirmier şi un pacient. Infirmierul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

SCANDAL nou la Spitalul unde bolnavii erau încurajaţi să întreţină relaţii sexuale: Un infirmier şi un pacient s-au luat la bătaie

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a avut loc o altercaţie, miercuri, la Secţia de Psihiatrie, când un infirmier a fost lovit de un pacient.

 

Conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

 

„Am făcut o comisie de cercetare, iar când va fi finalizată cercetarea voi oferi datele exacte. S-a dus la urgenţă să-şi facă investigaţii, are nişte contuzii, până nu se finalizează raportul cercetării nu putem oferi alte detalii", a spus Gigel Capotă.

 

Incidentul a fost raportat joi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

 

Potrivit unor surse, infirmierul în vârstă de 39 de ani s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, iar la plecare medicii i-au recomandat repaus şi concediu medical de cinci zile, diagnosticul fiind „contuzie hemitorace dreapta".

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pacient,
spital,
bataie,
bolnavi,
incurajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.