Scandal la uşa uneia dintre cele mai mari case de modă din lume: Produsele Dolce & Gabbana au fost eliminate din marile magazine online din China

Postat la 23 noiembrie 2018 242 afişări

Produsele Dolce & Gabbana au fost eliminate, vineri, din mari magazine online din China, după ce compania de modă italiană a fost acuzată de rasism, potrivit bbc.com.

Scandal la uşa uneia dintre cele mai mari case de modă din lume: Produsele Dolce & Gabbana au fost eliminate din marile magazine online din China

Controversele au apărut săptămâna aceasta, după ce compania italiană a publicat câteva clipuri video prezentând o chinezoaică ce se chinuie să mănânce cu beţişoare paste şi pizza.

 

Casa de modă a fost acuzată că trivializează cultura chineză şi promovează stereotipuri negative.

 

China este în prezent una dintre cele mai mari pieţe pentru produsele de lux din lume, iar vedetele locale au cerut boicotarea companiei italiene.

 

Criza s-a adâncit în momentul în care un mesaj, despre care s-a spus că ar fi fost scris de Stefano Gabbana, cu comentarii ofensatoare la adresa chinezilor a devenit viral.

 

Reprezentanţii companiei şi-au cerut scuze şi au spus că Gabbana a fost ţinta hackerilor.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
china,
produse,
eliminare,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.