Sătui să aştepte ca autorităţile să-şi facă treaba, sătenii dintr-o localitate din România s-au apucat singuri să-şi facă drum. Au adunat bani şi s-au apucat de lucru

Postat la 23 iulie 2018 126 afişări

Sătui de solicitările făcute la primărie, sătenii dintr-o localitate din Maramureş s-au apucat să îşi construiască singuri un drum.

Sătenii din Trestia au pus mână de la mână şi s-au apucat de construit singuri un drum. Drumul urmează să facă legătura între Trestia, Bloaja şi Ciocotiş, în zona ‘Piatra Săpată’. Pe ploaie, drumul de pământ era impracticabil, scrie libertatea.ro.

90 de familii au adunat bani şi au cumpărat plasă sudată şi trei cife de beton şi s-au apucat de lucru. Ieri, au construit în prima etapă 56 m de drum betonat, cu o lăţime de 3 m şi un strat de beton de 15 cm. Fostul primar al comunei Cerneşti, Nelu Şovre, i-a ajutat cu un buldozer.

Oamenii din Trestia sunt prinşi la mijloc în războiul orgoliilor consilierilor locali, crede fostul primar, întrucât consilierii PNL s-au opus aprobării fondurilor pentru realizarea acestui drum. Pe reţelele de socializare, localnicii spun că se vor descurca şi cu un alt proiect ‘ tot singuri ne-om face şi Căminul Cultural’.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.