Cine este Florentina Mirică, primul procuror care şi-a depus candidatura la şefia DNA

Postat la 23 iulie 2018 82 afişări

Procurorul Florentina Mirică, cea care şi-a depus luni candidatura la şefia DNA, este cunoscută ca fiind o apropiată a fostei şefe a Direcţiei, Laura Codruţa Kovesi. De altfel, Kovesi a mers de mai multe ori la sediul CSM, pentru a o susţine pe Mirică în acţiunea disciplinară.

Cine este Florentina Mirică, primul procuror care şi-a depus candidatura la şefia DNA

Florentina Mirică este primul procuror care şi-a depus candidatura, în ultima zi de înscriere la concursul pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX surse judiciare.

Ea a instrumentat dosare controversate. Printre acestea se numără şi cel al lui Gabriel Oprea, fost ministru de interne. De altfel, în dosarul în care este investigat Gabriel Oprea, dar şi fostul ministru de Interne Petre Tobă şi fostul şef al Direcţiei de Informaţie şi Protecţie a MAI, Florentina Mirică a fost şi cercetată disciplinar, fiind acuzată că a divulgat date confidenţiale din dosar.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.