Sari Brody, IKEA: Fondatorul IKEA spunea că doar atunci când dormi nu greşeşti

Postat la 12 martie 2019 179 afişări

Sari Brody, global equality, diversity and inclusion manager în cadrul Ingka Group, din care face parte retai­le­rul de mobilă IKEA, a povestit în cadrul unei ediţii speciale ZF Live despre experienţa din cadrul grupului IKEA, des­pre valorile pe care fondatorul grupului, Ingvar Kamprad, care a murit anul trecut la vârsta de 91 de ani, le-a înră­dă­ci­nat în companie, dar şi despre importanţa egalităţii de gen.

Sari Brody, IKEA: Fondatorul IKEA spunea că doar atunci când dormi nu greşeşti

„Fondatorul IKEA a pornit această afacere având viziu­nea ca firma să deservească un grup mare de oameni. Viziu­nea lui nu a fost doar de a crea mobilă, ci de la început a vrut ca produsele să fie în casele majorităţii oamenilor.

Şi aceasta este o viziune pe termen lung. Iar apoi valorile noas­tre arată că trebuie să lucrăm împreună, şi să avem abi­li­tatea de a face greşeli. Fondatorul IKEA a spus că doar atunci când dormi nu faci greşeli. De aceea venim cu toate ideile aces­tea foarte bune pentru că suntem încurajaţi să facem gre­şeli“, a spus în cadrul emisiunii Sari Brody, un manager care lucrează de peste 20 de ani în domeniul diversităţii şi inclu­ziunii. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
fondator,
refuz,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.