Sarea, miere pentru politicieni: Salrom are un sef expert in costume de nunta si un administrator specializat in perne

Postat la 09 iunie 2011 142 afişări

Operatiunile unicului producator de sare din Romania, Societatea Nationala a Sarii Salrom, sunt conduse de aproape un an de zile de Gabriel Muraru (43 de ani), fost consilier personal al primarului din Piatra-Neamt, cu studii in istorie si patron al unor afaceri precum Alb si Negru, Dinasty si Agnes Toma, specializate in retailul vestimentar, majoritatea pe pierderi.

Mai mult, din consiliul de administratie al companiei care exploateaza unica resursa care plaseaza Romania in topul celor mai mari producatori mondiali face parte si un tanar de 26 de ani, de profesie inginer intr-o companie specializata in productia de pilote, cuverturi si perne de dormit, pe nume Cezar Florin Bulacu. El este totodata si consilier personal al ministrului economiei Ion Ariton, managerul celor mai valoroase companii aflate in continuare sub controlul statului. Potrivit presei locale, Bulacu este fiul vicepresedintelui PDL al Consiliului Judetean Valcea.

Ziarul Financiar continua azi seria de materiale prin care incearca sa dovedeasca faptul ca in cele mai multe companii de stat, numirile in functiile de conducere si in consiliile de administratie sunt aproape de fiecare data exclusiv politice, fiind promovati oameni fara nicio legatura cu domeniul pe care au ajuns sa-l conduca.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sarea-miere-pentru-politicieni-salrom-are-un-sef-expert-in-costume-de-nunta-si-un-administrator-specializat-in-perne-8327728
8327728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.