Şapte tone de cocaină, confiscate de Paza de Coastă americană la bordul unui submarin

Postat la 29 octombrie 2011 16 afişări

Paza de Coastă americană a confiscat şapte tone de cocaină aflate la bordul unui submarin cu autopropulsie folosit pentru transportul drogurilor, interceptat în Marea Caraibelor, relatează CNN.

Drogurile au fost transportate la ţărm luni şi urmează să fie predate Procuraturii din Florida, care anchetează cazul. Paza de Coastă americană a mai interceptat în ultima perioadă şi alte două "narco-submarine". "Am găsit două în decurs de numai două săptămâni", a declarat Mark Fedor, comandantul navei care a localizat submarinul. El a adăugat că ambarcaţiunea semisubmersibilă a fost identificată de o patrulă aeriană, iar nava Mohawk a ajuns în zonă după mai mult de 12 ore. Militarii au deschis foc de avertisment asupra submarinului, care se afla în largul coastelor Hondurasului şi a refuzat să oprească după ce a fost somat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cocaina,
confiscare,
sua,
paza de coasta
/actualitate/sapte-tone-de-cocaina-confiscate-de-paza-de-coasta-americana-la-bordul-unui-submarin-8915732
8915732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.