Şapte spitale din Capitală vor fi dotate cu sisteme de detecţie şi alarmare în caz de incendiu

Autor: Cosmin Pirv Postat la 24 martie 2023 23 afişări

Şapte spitale din Capitală vor fi dotate cu sisteme de detecţie şi alarmare în caz de incendiu

Şapte spitale din Capitală, administrate de ASSMB, vor avea instalaţii şi sisteme de ventilare moderne şi urmează să fie dotate cu sisteme de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. Investiţiile se ridică la peste 60 de milioane de lei.

În toate cele 7 spitale vor fi realizate şi lucrări de reabilitare a instalaţiilor electrice, de extindere şi modernizare a instalaţiilor de stingere.

Lucrările sunt necesare în vederea obţinerii Autorizaţiei de Securitate la Incendiu, a anunţat vineri Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

Conform acestuia, ASSMB a publicat în SEAP anunţurile de licitaţie deschisă pentru contractarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru trei dintre spitale: Sfântul Luca, Nicolae Malaxa şi Sfânta Maria.

Pentru alte patru unităţi sanitare, Spitalul „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic Colţea, anunţurile de licitaţie urmează să fie publicate în SEAP în cursul săptămânii viitoare.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 60,04 milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spitale,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.