Săptămâna aceasta se decide cine va pune umărul la reindustrializarea României

Autor: Adrian Cojocar Postat la 01 aprilie 2013 14 afişări

Ministerul Economiei va prezenta marţi cine va face parte din Comisia Consultativă care va elabora alături de reprezentanţii statului o strategie de reindustrializare a României după ce la finele săptămânii trecute a avut loc o primă întâlnire a reprezentanţilor din mediul privat cu cei ai statului.

Săptămâna aceasta se decide cine va pune umărul la reindustrializarea României

Ministerul Economiei va prezenta marţi cine va face parte din Comisia Consultativă care va elabora alături de reprezentanţii statului o strategie de reindustrializare a României după ce la finele săptămânii trecute a avut loc o primă întâlnire a reprezentanţilor din mediul privat cu cei ai statului. În total, la evenimentul de joi au participat 40 de persoane printre care Radu Enache, directorul general al HP România, Constantin Stroe, vicepreşedintele Dacia Group, Valentin Lazea, economistul-şef al BNR, Ionel Borş, country manager la ArcelorMittal Galaţi, Marian Năstase, preşedintele Alro Slatina, Steven van Groningen, şeful Raiffeisen Bank, Mariana Gheorghe, directorul general al Petrom şi alţii. Aceştia vor înainta propuneri către Ministerul Economiei, urmând să se reîntâlnească în luna mai pentru ca până în septembrie să fie definitivat un document de Politică Industrială. În baza acestui document până la sfârşitul anului ar urma să fie întocmită o strategie de reindustrializare la nivel naţional ce va fi asumată de Guvern. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reindustrializare,
ministerul economiei
/actualitate/saptamana-aceasta-se-decide-cine-va-pune-umarul-la-reindustrializarea-romaniei-10703297
10703297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.