Sanda Vişan şi Cezar Ion, aflaţi între angajaţii SRTv concediaţi, intenţionează să dea în judecată TVR

Postat la 29 ianuarie 2013 15 afişări

Sanda Vişan şi Cezar Ion, care se află printre angajaţii TVR ce vor fi concediaţi de la 1 februarie, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu au fost notificaţi legal pentru a participa la procesul de selecţie de personal, precizând că intenţionează să dea în judecată Televiziunea Publică.

Sanda Vişan, realizator TV în SRTv, care se află pe lista persoanelor ce vor fi disponibilizate de la 1 februarie, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu a participat deloc la procesul de selecţie de personal, pentru că nu a fost notificată legal în acest sens.

"Nu am participat la acest proces de evaluare, pentru că nu am fost notificată în mod legal. Consider că o reformulare a obiectivelor de instituţie publică de dimensiunea Televiziunii Române este necesară, dar trebuie făcută legal şi nedescriminatoriu", a spus Sanda Vişan.

Ea a precizat că mai sunt şi alţi angajaţi ai TVR care nu au fost notificaţi să participe la procesul de evaluare.

Totodată, Sanda Vişan a spus că, în condiţiile în care va fi preavizată în vederea concedierii, va acţiona în instanţă Televiziunea Română.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sanda Vişan,
Cezar Ion,
SRTv
/actualitate/sanda-visan-si-cezar-ion-aflati-intre-angajatii-srtv-concediati-intentioneaza-sa-dea-in-judecata-tvr-10528348
10528348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.