Samsung se aşteaptă la profit record pentru trimestrul al treilea

Postat la 04 octombrie 2013 39 afişări

Grupul sud-coreean Samsung a anunţat, vineri, că se aşteaptă la profit operaţional record pentru pentru trimestrul al treilea, însă estimarea producătorului de electronice indică o încetinire a creşterii câştigurilor, în contextul saturării pieţei smartphone.

Samsung se aşteaptă la profit record pentru trimestrul al treilea

 Samsung, cel mai mare producător de smarphone-uri din lume, se aşteaptă la un profit operaţional de 9.900-10.300de woni (9,2-9,6 miliarde de dolari) pentru perioada iulie-septembrie. Grupul a raportat un profit operaţiuonal record de 9.500 miliarde de woni în trimestrul al doilea, potrivit Wall Street Journal.

Estimarea înaintată de grup reprezintă o creştere de 23-28% faţă de perioada similară a anului trecut, dar o încetinire faţă de avansul anual de 47,5% înregistrat în trimestrul al doilea. Samsung obţine două treimi din profitul operaţional din afacerea de telefonie mobilă.

Vânzările s-ar putea situa la 58.000-60.000 de miliarde de woni, în urcare cu 11-15% comparativ cu trimestrul al treilea al anului anterior.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-se-asteapta-la-profit-record-pentru-trimestrul-al-treilea-11453277
11453277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.