Ponta s-a întâlnit cu Cazanciuc, în contextul situaţiei create de revocarea lui Papici de la DNA

Postat la 03 octombrie 2013 43 afişări

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, joi, la Guvern, cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, pentru o discuţie, în contextul situaţiei create de revocarea lui Lucian Papici de la conducerea Secţiei I din Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Ponta s-a întâlnit cu Cazanciuc, în contextul situaţiei create de revocarea lui Papici de la DNA

 Şeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a cărui delegare pe funcţie a fost reînnoită acum o săptămână, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Niţu.

Papici a declarat, pentru MEDIAFAX, că a solicitat CSM să îi apere reputaţia profesională în urma declaraţiilor făcute de premierul Victor Ponta după încetarea delegării sale în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din Direcţia Naţională Anticorupţie.

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, că Lucian Papici nu a fost demis, ci i s-au terminat mandatele de şef al Secţiei I din DNA, el precizând că acesta va fi simplu procuror şi menţionând că, la fel ca Daniel Morar, Papici a făcut "dosare politice".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-s-a-intalnit-cu-cazanciuc-in-contextul-situatiei-create-de-revocarea-lui-papici-de-la-dna-11448573
11448573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.