Samsung lansează un nou smartwatch, Gear S3

Autor: Florin Casota Postat la 31 august 2016 365 afişări

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Gear S3 în cadrul târgului IFA de la Berlin. Ceasul va fi disponibil în două versiuni: frontier şi classic. Primul model se adresează iubitorilor de sport, iar al doilea este Gear S3 classic pentru cei care preferă ceasurile clasice.

Ceasul va putea fi folosit pentru plăţi mobile în anumite regiuni prin Samsung Pay. Gear S3 este rezistent la apă şi praf şi pentru prima dată pentru un produs Gear este introdusă protecţia Corning® Gorilla® Glass SR+, pentru a le oferi un display mai rezistent.

Gear S3 include şi funcţii pentru siguranţa utilizatorilor. În caz de urgenţe, utilizatorii pot activa funcţia SOS şi funcţia de localizare, pentru a alerta familiile, prietenii şi autorităţile, chiar şi când nu au smartphone-ul la îndemână.

„Gear S3 este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor o varietate de opţiuni, potrivite oricărui stil de viaţă,” a declarat Younghee Lee, vicepreşedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. „Samsung Gear S2 a introdus inovaţii pentru categoria smartwatch-urilor prin feţele personalizabile şi cadranul rotativ, oferind o experienţă de utilizare intuitivă. Acum, cu noul Gear S3, ne extindem colecţia Gear şi lansăm nu doar un smartwatch, ci şi un ceas de mână extraordinar. Cu un design elegant şi funcţii avansate, Gear S3 este o completare importantă în portofoliul nostru de smartwatch-uri.”

Cadranul rotativ al lui Gear S3 a fost îmbunătăţit. Acum utilizatorii pot răspunde sau respinge un apel sau amâna alarma de dimineaţă, fără a atinge ecranul smartwatch-ului. În plus, scriind pe display, mesajele vor fi automat convertite în text. Utilizatorii pot crea scurte memo-uri şi liste prin aplicaţia Reminders.

Funcţia GPS integrată le permite utilizatorilor să îşi monitorizeze activităţile de fitness, iar senzorii adiţionali măsoară altitudinea, presiunea atmosferică şi schimbările bruşte de vreme, precum şi distanţa parcursă şi viteza.

„Pentru Gear S3 am urmărit să integrăm tradiţia şi tehnologia, obţinând astfel un smartwatch inteligent care introduce noi standarde. Display-ul mare este inspirat de piesele iconice ale marilor branduri de ceasuri de lux. Un ceas elegant, cu cele mai noi tehnologii şi inovaţii, Gear S3 va trece cu siguranţă testul timpului,” a declarat Yvan Arpa, designerul elveţian de ceasuri de lux, implicat în procesul de design al lui Gear S3.

Utilizatorii pot accesa o serie variată de aplicaţii, printre care aplicaţii de fitness, muzică, ştiri, sporturi şi aplicaţii de călătorii, toate optimizate pentru seria Gear, inclusiv pentru Gear S2 şi Gear S3. De asemenea, utilizatorii îşi pot schimba uşor interfaţa smartwatch-ului printr-o serie de feţe personalizabile, disponibile pentru descărcare.

Samsung integrează în noul Gear S3 şi tehnologia de asistenţă mobilă BMW, pentru a ajuta utilizatorii să rămână conectaţi şi în control şi pentru a îmbunătăţi experienţa automobilelor conectate. Prin aplicaţia BMW Connected, utilizatorii pot primi notificări atunci când trebuie să se pregatească pentru următoarea călătorie, pot verifica nivelul combustibilului, pot descuia maşina şi multe altele, toate prin intermediul Gear S3.

În plus, kit-ul de dezvoltare de software Samsung Knox Tizen Wearable va fi disponibil părţilor terţe, o premieră pentru un smartwatch, încurajând dezvoltarea altor aplicaţii pentru ecosistemul Samsung.

Vedeţi aici cât de util este un smartwatch. Review Samsung Gear S2 Classic - FOTO, VIDEO

 

Gear S3 frontier

Gear S3 classic

Model

Bluetooth®, LTE

Bluetooth®

Ecran

1,3” circular Super AMOLED

360 x 360, 278ppi

Full Color Always On Display

Corning® Gorilla® Glass SR+

Procesor

Dual core 1.0 GHz

Sistem de operare

Tizen Based Wearable Platform 2.3.2

Mărime

46 x 49 x 12.9

62g (fără brăţară)

46 x 49 x 12.9

57g (fără brăţară)

Brăţară

22mm

22mm

Memorie

4GB memorie internă, 768MB RAM

Conexiuni

3G/LTE, Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, A-GPS/Glonass

Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n,

NFC, MST, GPS/Glonass

Senzori

Accelerometru, Giroscop, Barometeru, HRM, Lumină ambientală

Baterie

380mAh

Încărcare

Wireless charging (WPC Inductive)

Rezistenţă

IP68 rezistenţă la apă şi praf

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
lansare,
utilizatori,
aplicatii,
ceas,
ceasuri,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.