Samsung Electronics redefineşte comunicarea în mediul de business cu The Wall All-in-One

Postat la 29 mai 2024 41 afişări

Samsung Electronics redefineşte comunicarea în mediul de business cu The Wall All-in-One

În orice mediu de business comunicare eficientă este esenţială. Fie că este vorba de transmiterea de informaţii esenţiale angajaţilor, de prezentarea produselor clienţilor sau de crearea unei ambianţe dinamice în spaţiile de birouri, semnalizarea digitală joacă un rol esenţial. Samsung susţine transformarea birourilor în spaţii digitalizate şi perfect integrate business-urilor pentru a răspunde cerinţelor în continuă schimbare ale mediului de afaceri.

The Wall All-in-One este soluţia completă în materie de afişare digitală pentru orice afacere. Disponibil în trei modele diferite: 4K 146-inch, 2K 146-inch şi 2K 110-inch, acest display inovativ, rezolvă cea mai mare provocare a industriei, îmbunătăţind major timpul şi procesul de instalare, datorită instalării pre-asamblate – timpul estimat este de doar două ore la inslarea acestuia de către două persoane[1]. Mai mult, achiziţia componentelor suplimentare nu este necesară, configurarea display-ului realizându-se automat între cutia de control integrată şi cabinet, eliminând procesul greoi de configurare.

The Wall All-in-One oferă un designul elegant, extrem de subţire, cu o ramă de doar 49 mm, respectiv 59 mm la finalizarea instalării, ajută la integrarea produsului în orice spaţiu de business, fiind soluţia perfecta pentru companiile care îşi doresc să creze un mediu digital interactiv.

Dotat cu tehnologia avansată Micro LED, The Wall All in One oferă o calitate excepţională şi un contrast de neegalat al imaginii. Prin intermediul Black Seal şi Ultra Chroma, tehnologii revoluţionare în afişarea LED, culorile redate sunt vii, intense, iar detaliile sunt clare. Imaginile prind viaţă datorită lungimilor de undă mai înguste care produc culori RGB de două ori mai pure[2] şi mai precise decât LED-urile convenţionale.

The Wall All-in-One a câştigat numeroase premii, inclusiv „2023 Best of Show” atât la Integrated Systems Europe (ISE) 2023, cât şi la InfoComm 2023, cea mai importantă expoziţie de integrare AV şi sisteme din lume.

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piaţa globală de afişaj digital pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung îşi consolidează poziţia de lider pe piaţă, după un deceniu şi jumătate de performanţe remarcabile, înregistrând vânzări record până acum.

Samsung Electronics a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producător de afişaj digital de către firma de cercetare de piaţă Omdia, reconfirmându-şi astfel poziţia de lider în piaţa globală a afişajului digital[3].

Conform datelor Omdia, în 2023, Samsung nu doar că a dominat piaţa globală a afişajului digital cu o cotă de piaţă de 33%, dar a şi realizat vânzări de peste 2 milioane de unităţi – un număr record pentru companie[4].

Ocuparea primului loc pe piaţa globală a afişajului timp de 15 ani consecutivi reflectă angajamentul nostru ferm faţă de inovaţie şi capacitatea noastră de a răspunde cerinţelor în schimbare ale pieţei şi ale consumatorilor. Vom continua să aducem plus valoare clienţilor noştri prin furnizarea de produse specializate, soluţii şi servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepreşedinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce în mod constant pe piaţă produse de afişare digitală adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

Produse precum The Wall All-in-One au fost alese de clienţi pentru gradul lor excepţionat de customizare şi pentru scenariile de utilizare unice pe piaţă în care pot fi folosite, precum BAT România şi Charles de Gaulle.

Privind în viitor, piaţa globală a afişajului digital este pregătită pentru o creştere rapidă, creştere anuală estimată de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectată a pieţei de 24,6 miliarde de dolari până în 2027, în creştere faţă de 14 miliarde de dolari înregistrate în 2020[5].

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea şi modelează viitorul cu idei şi tehnologii transformative. Compania redefineşte lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de reţea şi soluţiilor de memorie, Sistem LSI, producţiei de semiconductori şi soluţiilor LED, oferind o experienţă conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings şi colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele ştiri, vizitaţi Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.



[1] Modelul Wall All-in-One de 110 inchi necesită trei module prestabilite. Modelul de 146 de inchi necesită patru module prestabilite. Estimarea timpului de instalare pe baza testelor interne.

[2] Cifra se bazează pe standardele interne de testare împotriva afişării LED convenţionale de la Samsung.

[3] Raportul Omdia Q4 2023 privind afişajul public; Bazat pe volumul de vânzări. Notă: Televizoarele destinate consumatorilor sunt excluse.

[4] Raportul Omdia pentru T4 2023 privind afişajul public; Bazat pe volumul de vânzări. Notă: Televizoarele destinate consumatorilor sunt excluse.

[5] Conform veniturilor combinate din vânzările de semnalistică LCD şi LED, conform monitorizării pieţei de afişaje publice Omdia Q4 2023 (excluzând televizoarele pentru consumatori) şi monitorizării pieţei de afişaje video cu LED-uri Omdia Q4.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
The Wall All-in-One

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.