Samsung a lansat la CES un procesor mai puternic şi mai rapid pentru smartphone-uri

Postat la 10 ianuarie 2013 44 afişări

Grupul sud-coreean Samsung, al doilea mare producător de semiconductori, a prezentat la Consumer Electronics Show (CES), în Las Vegas, un procesor mai puternic şi mai rapid, în încercarea de a obţine o cotă mai mare pe piaţa smartphone-urilor

Samsung va începe vânzarea unui cip cu opt procesoare pe aceeaşi bucată de silicon, Exynos 5 Octa, a anunţat preşedintele grupului, Stephen Woo. Patru dintre procesoare sunt proiectate să funcţioneze rapid când dispozitivul are nevoie de putere de operare, iar celelalte vizează un consum mai redus al bateriei, potrivit Bloomberg.

Lansarea producătorului sud-coreean urmează unor anunţuri ale companiilor Nvidia, Qualcomm şi Intel Corp privind procesoare proiectate să crească puterea de operare a dispozitivelor mobile. Samsung care furnizează componente, precum procesoare, cipuri de memorie şi ecrane, pentru Apple şi pentru propria linie de smartphone-uri, vrea să obţină comenzi şi din partea altor producători de amrtphone-uri, a spus Woo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
CES,
procesor,
smartphone
/actualitate/samsung-a-lansat-la-ces-un-procesor-mai-puternic-si-mai-rapid-pentru-smartphone-uri-10447288
10447288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.