Salariile restante de la Oltchim, plătite integral astăzi

Postat la 11 aprilie 2013 23 afişări

Salariile restante de la Oltchim sunt plătite integral joi, 11 aprilie, din Fondul de garantare gestionat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Economiei.

Salariile restante de la Oltchim, plătite integral astăzi

 Suma medie de plată pentru fiecare dintre cei 3.318 angajaţi ai combinatului este de 6.300 de lei.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat joi că procedura de privatizare a combintului Oltchim ar trebui să începă în luna iunie.

El a menţionat că în urmă cu o zi a primit de la administratorii judiciari evaluările finale privind datoriile Oltchim, care arată că datoriile combinatului se ridică la 793 de milioane de euro.

Vosganian a afirmat miercuri că a primit oferte scrise din partea unor "mari companii din domeniu" care s-au arătat intersate de privatizarea Oltchim şi va începe discuţii cu acestea.

Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din luna ianuarie a acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/salariile-restante-de-la-oltchim-platite-integral-astazi-10735660
10735660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.