Salarii şi sporuri majorate de la 1 iunie pentru o categorie de angajaţi. E vorba despre o ”tranşă” restantă

Postat la 31 mai 2023 273 afişări

Salarii şi sporuri majorate de la 1 iunie pentru o categorie de angajaţi. E vorba despre o ”tranşă” restantă

Salarii şi sporuri majorate de la 1 iunie pentru poliştişti. În timp ce cadrele didactice din toata ţara protestează,  Ministrul de interne Lucian Bode a anunţat, după întâlnirea cu reprezentanţi ai sindicatelor din cadrul structurilor MAI, că vor creşte salariile.

Este vorba despre acordarea ultimei tranşe restante din valoarea salariului prevăzut în grila din Legea 153/2017 începând cu 1 iulie, pe care polişţiştii o vor resimţi la salariul lunii august şi care însumează, în medie 374 de lei net.

Iar partea a doua a restanţei, reprezentată de aplicarea integrală a Legii 153/2017, prin calculul tuturor elementelor salariale la noul salariu urmează să se realizeze în luna august când va avea loc rectificarea.

Aceasta va fi resimţită la salariul lunii septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
majorare,
restanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.