Să râzi sau să plângi? Suntem fără scăpare! Plaja pentru persoane cu dizabilităţi din Mamaia, OCUPATĂ de TURIŞTII DE OCAZIE.

Postat la 19 iulie 2018 148 afişări

Plajă terapeutică destinată tuturor categoriile de persoane cu dizabilităţi, inaugurată la Mamaia, a fost ocupată de turiştii de ocazie, care blochează distracţia copiilor cu probleme doar pentru a face plajă pe pontonul plutitor, transmite corespondentul Mediafax.

Să râzi sau să plângi? Suntem fără scăpare! Plaja pentru persoane cu dizabilităţi din Mamaia, OCUPATĂ de TURIŞTII DE OCAZIE.

Situaţia a fost semnalată chiar de realizatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemănaru, preşedintele Centrului Psihologic “Marea Neagră”. Acesta a postat o fotografie pe Facebook cu câţiva turişti care se bronzează chiar pe pontonul plutitor destinat copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi.

”Să râzi sau să plângi? Suntem fără scăpare! Deşi am prezentat şi afişat în mod clar că această plajă frumoasă este realizata pentru persoanele cu nevoi speciale şi pentru toţi copiii, există adulţi ce trec peste orice limită de bun simţ. Cum să ocupi un ponton destinat strict copiilor doar ca să faci plajă? Cât de lacom şi egoist poţi să gândeşti să blochezi distracţia copiilor la mare doar ca să faci plajă pe pontonul plutitor? Din ce în ce mai greu!!!”, comentează psihologul pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.