S-a săturat să lucreze în benzinărie şi acum munceşte de acasă. La 21 de ani, vinde de un milion de dolari din faţa calculatorului

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 martie 2014 5858 afişări

S-a săturat să lucreze în benzinărie şi acum munceşte de acasă. La 21 de ani, vinde de un milion de dolari din faţa calculatorului

Acum un an, Ben Cardwell (21 de ani), lucra part-time la o benzinărie şi încerca să îşi termine studiile. Astăzi, are o afacere pe Facebook care a generat în ultimele trei luni peste un milion de dolari în vânzări.

Cardwell şi-a început afacerea vânzând haine şi electronice online pe TradeMe, versiunea din Noua Zeelandă a e-Bay. Lucrurile se mişcau însă extrem de greu, aşa că a realizat o pagină pe Facebook pentru a arăta prietenilor hainele pe care le vindea, relatează BusinessInsider.com. După câteva săptămâni, a primit un mail de la cineva care lucra pentru Facebook şi care îi recomanda să încerce serviciul de publicitate al site-ului. El a primit, cadou, un voucher de 50 de dolari.

În acea noapte, Ben Cardwell a vândut produse de 800 de dolari, şi a înţeles că se află pe drumul cel bun. În august 2013, el a început să se concentreze tot mai mult pe pagina de Facebook, pe care a numit-o Deal Man: un site global de reduceri la haine, specializat în produse pentru bărbaţi.

Fără să cumpere reclame, Deal Man a ajuns la peste 100.000 de fani şi vânzări ce depăşeau 100.000 de dolari lunar. La sfârşitul anului, însă, Facebook a schimbat algoritmul în care postările erau prezentate fanilor, obligând comercianţii să plătească pentru a-şi afişa produsele. Cardwell s-a adaptat la situaţie şi a început să cumpere publicitate pe reţeaua socială, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Din decembrie şi până acum, Deal Man a generat vânzări de peste 1 milion de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/s-a-saturat-sa-lucreze-in-benzinarie-si-acum-munceste-de-acasa-la-21-de-ani-vinde-de-un-milion-de-dolari-din-fata-calculatorului-12285012
12285012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.