S-a redeschis cel mai mare aquapark din România, care este şi cea mai mare investiţie publică de acest fel din ţară. Cât costă intrarea - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Andra Stroe Postat la 07 iunie 2021 156637 afişări

S-a redeschis cel mai mare aquapark din România, care este şi cea mai mare investiţie publică de acest fel din ţară. Cât costă intrarea - GALERIE FOTO - VIDEO

Deschis în 2016 cu o investiţie de 20 de milioane de euro, jumătate asiguraţi din fonduri europene, aquaparkul Nymphaea din Oradea reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte care au contribuit la dezvoltarea oraşului din nord-vestul ţării. 

Cum arată cel mai mare aquapark din România - GALERIE FOTO - VIDEO

Acesta se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare şi este, totodată, şi cea mai mare investiţie publică de acest fel din România. Liviu Andrica, directorul general al Administraţiei Domeniului Public Oradea, în întreţinerea căreia se află aquaparkul Nymphaea, spune că această locaţie a fost aleasă datorită poziţionării şi a resursei naturale de apă geotermală.

Partea de interior a parcului este dotată cu opt bazine, patru tobogane, o zonă de saune, baie turcească, loc de joacă pentru copii, zonă de relaxare, spaţii pentru masaj, restaurant şi bar.

Acum, după relaxarea restricţiilor impuse pe fondul pandemiei, parcul şi-a reluat activitatea, dar la o capacitate redusă, de 70% (700 de locuri), potrivit unui anunţ publicat pe site-ul unităţii. Partea exterioară va fi deschisă când condiţiile meteo o vor permite. Nymphaea va funcţiona zilnic, în intervalul orar 10-22.

Tarifele de acces sunt cuprinse între 6 şi 60 de lei şi variază în funcţie de factori precum vârsta vizitatorilor, intervalul orar şi facilităţile dorite, în timp ce abonamentele au preţuri de la 55 la 540 de lei, în funcţie de aceleaşi criterii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
investitie,
romania,
galerie foto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.