S-a deschis o nouă plajă in România. Românii din Ardeal nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Constanţa

Postat la 08 iulie 2017 981 afişări

Românii din zona de vest a ţării se pot bucura de o plajă mai aproape de ei.

S-a deschis o nouă  plajă in România. Românii din Ardeal nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Constanţa

 Începând din 2 iulie s-a deschis plaja Ghiroc, din localitatea cu acelaşi nume, din judeţul Arad.

Eilul-şef de la Ghioroc a anunţat încă de la începutul lunii iunie pregătiri intense pentru deschiderea unui nou sezon, informează banatulazi.ro

Dacă atunci se anunţa achiziţionarea unui utilaj care să cureţe plaja, precum şi amenajarea unei parcări pentru autoturismele oaspeţilor, acum primăria se laudă si cu achiziţia unor palmieri. Copacii vor fi amplasaţi pe nisip pentru a infrumuseţa plaja.

,,West side, are you ready? În 2 iulie avem marea deschidere a celei de-a şaptea ediţii a Ghioroc Summer Fest.

Începând cu ora 14, până seara, avem un concert susţinut de DJ Andi, o să avem baloane cu heliu şi multe materiale promoţionale pentru participanţi”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ghioroc.

Organizarea acestei ediţii este susţinută de Primăria Ghioroc, Centrul Cultural Judeţean Arad şi Consiliul Judeţean Arad.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.