S-a decis! Şoferii care nu plătesc amenzile în 60 de zile rămâm fără permis

Postat la 28 martie 2023 170 afişări

S-a decis! Şoferii care nu plătesc amenzile în 60 de zile rămâm fără permis

S-a dat votul final pe legea care prevede că şoferii care nu plătesc amenzile în 60 de zile rămân fără permis.

Şoferii care nu plătesc amenzile în 60 de zile rămâm fără permis după ce Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor a adoptat marţi, 28 martie, un raport favorabil cu privire la o propunere legislativă a PNL.

Aceasta, care prevede că permisul de conducere să fie suspendat dacă amenzile de circulaţie nu sunt plătite în termen de 60 de zile, a fost semnată de 21 de parlamentari PNL. Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul, însă Guvernul a avertizat că ar putea exista unele motive de neconstituţionalitate, precum şi dificultăţi în aplicarea prevederii legale.

Deşi propunerea legislativă a fost respinsă de Senat, iar Guvernul nu susţine modificarea, proiectul urmează să ajungă la vot final în Camera Deputaţilor cu propunere de adoptare.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
decizie,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.