S-a confirmat: şoferii care fac livrări la domiciliu gustă deseori din mâncarea clienţilor

Autor: Ioana Matei Postat la 01 august 2019 193 afişări

S-a confirmat: şoferii care fac livrări la domiciliu gustă deseori din mâncarea clienţilor

Un studiu realizat pe aproximativ 500 de şoferi de livrări care au lucrat pentru aplicaţii de livrări de mâncare la domiciliu precum UberEats, Grubhub, DoorDash şi Postmates arată că aproximativ 30% dintre şoferi au luat mâncare din comenzile clienţilor, iar peste 50% dintre ei au fost tentaţi din cauza mirosului, dar nu au acţionat pe baza impulsului, potrivit Business Insider.

În cadrul studiului, un chestionar a fost adresat şi clienţilor serviciilor de livrări pentru a arăta ce părere ar avea clienţii dacă şoferii le-ar lua din mâncare, iar pe o scară de 1 la 10, unde 1 reprezenta o importanţă foarte scazută, iar 10 reprezenta innacceptabil, rezultatul a fost în medie 8,4/10. Acest lucru demonstrează cât de supăraţi ar fi clienţii dacă ar şti cu certitudine că mâncarea lor este practic împărţită, fără voia lor, cu şoferii care le aduc mâncarea respectivă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.