S-a ajuns prea departe! Şi-a permis să ironizeze o vedetă şi acum e ameninţat cu moartea! Prima reacţ

Postat la 14 septembrie 2018 103 afişări

Scandalul monstru de la US Open, creat de Serena Williams (SUA, 36 de ani), a ajuns la un alt nivel. Mark Knight, cel care a realizat caricatura sportivei din America după finala pierdută la US Open, 6-2, 6-4 cu Naomi Osaka, a primit ameninţări cu moartea! Acesta şi-a închis conturile de pe reţelele sociale după ce a primit mai multe mesaje în care era jignit şi ameninţat.

S-a ajuns prea departe! Şi-a permis să ironizeze o vedetă şi acum e ameninţat cu moartea! Prima reacţ

Mark Knight este unul din cei mai importanţi caricaturişti australieni, iar desenul a fost publicat în ziarul din Melbourne Herald Sun. Fără tentă rasistă, desenul realizat a provocat o multitudine de reacţii, scandalul trecând deja la un alt nivel după ce realizatorul caricaturii a fost ameninţat cu moartea.

"Mark va avea parte de tot sprijinul", în timp ce preşedintele executiv al News Corp. Australia, Michael Miller, a afirmat că criticile aduse lui Knight "arată că lumea a devenit prea corectă politic", au încercat să-i ia apărarea lui Knight editorul publicaţiei australiene şi Michael Miller, preşedintele News Corp.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.