Ryanair face angajări în România. Ce salarii poţi obţine ca însoţitor de zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 13 aprilie 2018 266 afişări

Operatorul Ryanair low-cost a anunţat că recrutează însoţitori de bord pentru bazele sale din Europa, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Ryanair face angajări în România. Ce salarii poţi obţine ca însoţitor de zbor

În următoarele săptămâni, Crewlink, partener de recrutare pentru Ryanair, va găzdui sesiuni de recrutare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, iar toţi cei interesaţi de aceste poziţii sunt bineveniţi să aplice.

Reprezentanţii companiei spun că oferă un curs de formare complet şi nu este necesară o experienţă anterioară în domeniu. După finalizarea cursului de formare aplicanţii vor avea oportunitatea de a fi repartizaţi la una din bazele europene ale Ryanair. Câştigurile în anul I vor fi cuprinse, potrivit reprezentanţilor companiei, între 17.000 şi 23.000 de dolari.

Reprezentanţii companiei spun că printre beneficiile acordate angajaţilor se numără: curs de formare gratuit, alocaţie plătită pe durata cursului de formare, uniform gratuită în anul 1 şi alocaţie pentru uniformă în anul 2, o alocaţie de 750 de euro pentru noii recruiţi, salariu de bază competitive, bonus de productivitate, ore de serviciu plătite şi bonus din vânzări, oportunităţi de promovare, ore de serviciu plătite/bonus din vânzări, bonus de productivitate, ccontract garantat pentru doi ani şi opţiunea ulterioară de contract permanent, varietate în alegerea bazelor, program stabil de 5 zile de lucru şi de trei libere, avantaje de călătorie pentru staff, securitatea de a lucra pentru o companie aeriană stabilă financiară.

Zilele de recrutare sunt: 18 aprilie – Iaşi, 19 aprilie – Cluj-Napoca, 2 mai – Timişoara, 3 mai – Bucureşti, 18 mai – Bucureşti, 23 mai – Cluj-Napoca.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.