Ryanair anunţă tarife speciale pentru persoanele afectate de anularea zborurilor Blue Air

Autor: Miruna Diaconu Postat la 07 septembrie 2022 57 afişări

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a anunţat că începând de marţi lansează tarife speciale pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor de către Blue Air, potrivit Ziarului Financiar.

Ryanair anunţă tarife speciale pentru persoanele afectate de anularea zborurilor Blue Air

Ryanair profită de oportunitatea de a genera noi vânzări ca urmare a problemelor Blue Air. Preţurile pornesc de la 50 euro.

Aceste tarife sunt valabile pentru călătoriile care vor avea loc până pe 31 octombrie, dar trebuie rezervate până pe 9 septembrie.

„Ryanair salvează din nou ziua cu tarife de salvare de la doar 49,99 euro pentru a găzdui clienţii afectaţi de <suspendarea> bruscă a operaţiunilor Blue Air. În timp ce Blue Air <suspendă> zborurile în toată Europa, Ryanair continuă să opereze un program complet cu peste 3.000 de zboruri zilnice”, spune Dara Brady, directorul de marketing al Ryanair.​​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ryanair,
blue air,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.