Ryanair a transportat cu 9% mai mulţi pasageri în luna februarie decât în luna similară

Autor: Mihai Gongoroi, Andreea Tobias Postat la 03 martie 2020 33 afişări

Ryanair a transportat cu 9% mai mulţi pasageri în luna februarie decât în luna similară

Coronavirusul nu a afectat compania aeriană Ryanair luna trecută. Grupul Ryanair a transportat 10,5 milioane de persoane în februarie 2020, creşterea fiind de 9 % faţă de aceeaşi lună din anul trecut.

Potrivit unui comunicat al Ryanair, la nivel de companii, circa 10,0 milioane de oameni au fost transportaţi în luna februarie de Ryanair, cu 8% mai mulţi decât în februarie 2019, în timp ce subsidiara din Austria, Lauda, cumpărată în 2018, a transportat 0,5 milioane de persoane în februarie, o creştere de 67% de la 0,3 milioane de oameni în februarie 2019.

Ryanair a operat peste 58.000 de zboruri luna trecută.

Luni, compania a anunţat că îşi reduce programul de zboruri către şi dinspre Italia cu 25%, în perioada 17 martie – 8 aprilie, pe fondul reducerii cererii de zboruri. Ryanair mai spune că se aşteaptă ca epidemia de coronavirus să ducă la dispariţia câtorva companii aeriene europene în următoarele câteva săptămâni.

Operatorul aerian din Irlanda transportă cei mai mulţi pasageri din rândul companiilor europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ryanair,
bilanţ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.