Ryanair a anunţat o promoţie. Vezi care este destinaţia unde poţi călători cu 5 euro

Postat la 04 februarie 2017 5298 afişări

Ryanair a anunţat o promoţie. Vezi care este destinaţia unde poţi călători cu 5 euro

Compania aeriană low-cost Ryanair  sărbătoreşte cinci luni de tarife reduse la Timişoara prin scoaterea la vânzare a peste 20.000 de locuri la preţul de 5 euro pentru călătorii în perioada 6 februarie şi 31 martie. Aceste locuri la tarif promoţional pot fi rezervate până la miezul nopţii, astăzi, 3 februarie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.  

Ryanair anunţă şi un record al rezervărilor în avans pentru rutele sale ce alcătuiesc calendarul Vara 2017 Timişoara şi care include 7 noi rute de vară către Bucureşti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra şi Milano, ce vor aduce 600,000 de clienţi p.a. şi vor genera, potrivit reprezentanţilor companiei. peste 450de locuri de muncă la aeroportul Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
scoatere,
tarife,
vanzare,
bilete,
destinatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.