Ruxandra Soare a fost numită brand manager SEAT, în cadrul Porsche România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 ianuarie 2015 354 afişări

Ruxandra Soare a fost numită brand manager SEAT, în cadrul Porsche România, începând cu data de 15 ianuarie 2015. Ea îl înlocuieşte pe Bogdan Militaru, actualul brand manager Audi.

Ruxandra Soare a fost numită brand manager SEAT, în cadrul Porsche România

Ruxandra Soare a absolvit Facultatea de Eletrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, iar din 1993 a lucrat în cadrul Institutului de Cercetări şi Proiectare Ecoenerg. Din 1998 activează în cadrul Porsche România, mai întâi ca disponent al mărcii Volskwagen, apoi ca asistent brand manager SEAT (2001), pentru ca din 2004 să devină product manager SEAT, poziţie pe care a deţinut-o până în noiembrie 2012.

În perioada 2012-2014 a fost cooptată ca project manager în departamentul de Analiză, Planificare şi Prognoza în cadrul Porsche România, funcţie în care a activat până în ianuarie 2015, când a fost numită brand manager SEAT.

SEAT este singura companie din sectorul auto care dispune de o capacitate completă de design, dezvoltare, producţie şi vânzare de automobile în Spania. Membră a grupului Volkswagen, multinaţionala are sediul la Martorell (Barcelona), exportând către 75 de ţări peste 80% dintre autovehiculele sale. În 2014, SEAT a vândut la nivel internaţional 390.500 de unităţi.

Grupul SEAT are 14.000 de angajaţi specializaţi, la cele trei centre de producţie din Barcelona, El Prat de Llobregat şi Martorell, unde sunt fabricate, printre altele, modelele Ibiza şi Leon. În plus, compania produce modelul Alhambra, în Palmela, Portugalia, SEAT Mii în Bratislava (Slovacia) şi Toledo la Mladá Boleslav (Cehia).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manager,
brand,
porsche romania,
audi,
Ruxandra Soare
/actualitate/ruxandra-soare-a-fost-numita-brand-manager-seat-in-cadrul-porsche-romania-13778756
13778756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.