Rusia si China, preocupate in legatura cu ostilitatile dintre cele doua Corei

Postat la 23 noiembrie 2010 13 afişări

Rusia si China si-au exprimat preocuparea in legatura cu ostilitatile din Peninsula Coreea, dupa ce obuze nord-coreene au fost trase spre o insula din Coreea de Sud.

Ministerul rus de Externe a lansat un avertisment in legatura cu riscul "escaladarii" ostilitatilor in Peninsula Coreea, conform agentiei de presa Interfax. "Este important ca aceste incidente sa nu conduca la escaladarea situatiei", a declarat o sursa din cadrul Ministerului rus de Externe.

La randul sau, China si-a exprimat "preocuparea" in legatura cu incidentele armate. "Speram ca partile vor lua masuri suplimentare pentru a contribui la pacea si stabilitatea in Peninsula", a declarat Hong Lei, un purtator de cuvant al Ministerului chinez de Externe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreea de Nord,
Coreea de Sud,
atac,
obuze,
pagube,
reactii
/actualitate/rusia-si-china-preocupate-in-legatura-cu-ostilitatile-dintre-cele-doua-corei-7740996
7740996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.